Samsung Galaxy S8 i nya tryckta renderingar och en “space”-videoteaser

Lanseringen av Galaxy S8 närmar sig mer och mer, som nu är drygt en vecka bort, och den retas / hypa det visar inga tecken på att avta, vare sig genom officiella kanaler eller inte.

Som alltid @evleaks gör lejonparten, med en ny rendering av Galaxy S8 i de två färgerna Orkidé grå Och Svart himmel. Du kan beundra den ovan och i galleriet i slutet av artikeln. Notera bland annat att i alla dessa sista renderingar “med en officiell smak” framsidan av Galaxy S8 är alltid svartoavsett vilken färg på kroppen eller baksidan är, vilket bekräftar det faktum att många bilder som läckt ut tidigare, som vi ofta har observerat, gjordes med skärmskydd applicerade på den påstådda Galaxy S8.

I galleriet nedan hittar du andra renderingar, utöver den av @evleaksvars ursprung inte är så säkert, men som ändå verkar ganska pålitliga, också för att vi i alla fall inte längre har många tvivel om de verkliga egenskaperna hos nästa topp i Samsung-sortimentet.

Slutligen lämnar vi dig också med en ny teaser från Korea, som återigen bekräftar smarttelefonens allmänna linjer och “spatialiteten” på dess display, men som säger oss väldigt lite konkret. Om du inte redan har fäst den i din kalender, glöm inte datumet för 29 marsdagen för den officiella presentationen av Galaxy S8 och S8 +, men kom också ihåg att det kommer att gå ungefär en månad innan de finns på marknaden.

Relaterade artiklar

Back to top button