Samsung Galaxy S8 fodral läcker

Vi är många som ser fram emot att se det nya Samsung Galaxy S8, varje dag är vi lite närmare att veta allt om honom. För tillfället räcker de läckor och rykten som kommer fram i ljuset (trots att i Samsung de är mycket försiktiga med detta). Idag har de filtreras bort olika bilder av a slida för den här enheten. Ja, det är ett fall, men tack vare detta kan vi se hur Galaxy S8 kommer att se ut.

På bilderna kan vi se ett spektakulärt fall av märket Ghostek, (som förresten visas i din webbutik till ett pris av $ 59,95) inuti Samsung Galaxy S8 i en silverfärg. Som vi kan se skulle enhetens framsida mestadels vara upptagen av den böjda skärmen och lämna bara två fria ränder upptill och nedtill, samsung -logotyp Det kommer att vara längst ner, medan den främre kameran och högtalaren för samtal kommer att vara överst. Frånvaron av navigeringsknappar, inklusive fingeravtrycksläsare. Och det är att allt pekar på Galaxy S8 Det kommer att innehålla en integrerad fingeravtryckssensor bakom glaset. Navigeringsknapparna skulle vara direkt på skärmen.

Det är roligt, men på baksidan ser vi bara logotypen på Samsung och objektivet med kameran. Införandet av en dubbel hade tidigare ryktats LED -blixt för den här enheten, men på bilden ser vi ingenting. När det gäller knapparna verkar det som att de alla kommer att placeras på vänster sida.

Det råder ingen tvekan om att tack vare detta omslag kan vi veta något mer om designen på Galaxy S8, men det ska inte uteslutas att det bara är en render. Vi får se om designen senare ändras eller kvarstår. Vi kunde officiellt se den här enheten under april månad, men enligt de senaste ryktena kunde vi se någon enhet i Mobile World Congress, som kommer att äga rum i slutet av februari och början av mars.

Via: BGR

Vad tycker du om den möjliga designen på Galaxy S8?

Relaterade artiklar

Back to top button