Samsung Galaxy S8 blir röd för att hedra naturens färger på hösten (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S8 blir röd för att hedra naturens färger på hösten (video)

Så långt som den blommiga explosionen av vår och ljuset fullt avsommar i allmänhet samlar största samförstånd, det kan absolut inte förnekas naturens färger under höstsäsongen är särskilt fascinerande. Förmodligen är även Samsung av denna åsikt, eftersom för ny färg Galaxy S8 är sin egen inspirerad av hösten.

Det är en trevlig sådan Röd bordeauxofficiellt kallad Vinröd från Samsung. De otäckaste av er tror nog att den koreanska tillverkaren har bestämt sig för det gå i Apples fotspårsom för några månader sedan lanserade en egen iPhone 7 i en vacker röd färg. Så mycket som färgnyanserna är olika, då skulle du inte ha helt fel. Men oavsett orsaken ser Samsungs nya färgval ut verkligen fantastiskt.

När det gäller de andra färgerna som är tillgängliga hittills, delen främre förblir helt Svartmedan både bakrutalika mycket som Metall ramär färgade med vinröd.

Tyvärr, som ofta är fallet med dessa specialutgåvor, är den nya färgsättningen trolig kommer att förbli exklusivt för Sydkorea, där det redan finns att köpa, som redan meddelats av Samsung via Facebook. För tillfället, nöj dig med att beundra den video- officiell presentation, som vi lämnar dig nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button