Samsung Galaxy S7 edge och dess brister i ungdomen

Galaxy S7 edgesom alla konstgjorda produkter, är inte perfekt: i synnerhet presenterar programvaran vissa problem, vars eko, särskilt starkt, beror på framgången som förmodligen de nya smartphones Samsung De har.

Det koreanska företaget har på senare tid försökt lösa upp sig så mycket som möjligt från idén som de flesta av oss har gjort av dess produkter: utmärkt hårdvara, men med mjukvara med gott om utrymme för förbättringar. Galaxy S7 edges ungdomsproblem är olika, men inte oöverstigliga; Dessutom, av alla de problem som listas, under vår granskning, har vi inte stött på ens ett (tur?).

De mest klagade på handflata och fingeravkänning längs “kanten”, vilket borde vara smart nog att förstå när vi helt enkelt håller i enheten, och när vi istället aktivt rör vid dessa delar av skärmen: en uppdatering som distribuerades kort innan den officiella releasen antydde att företaget hade identifierat och fixat problemet, men många klagar fortfarande på det, särskilt när man skriver eller tar ett fotografi horisontellt.

LÄS ÄVEN: Samsung är för fokuserad på hårdvara och för lite på mjukvara

Övrig problemäven klagat av er läsare i kommentarerna, gäller en irriterande skärmen flimrarappen för kamera som kraschar vid öppning, bootloopOch dålig mottagning. Endast Samsung har effektiv kontroll över antalet rapporter som tas emot för varje problem och bara det koreanska företaget vet för närvarande hur man kan skilja mellan det vanliga prat om populära produkter och förekomsten av ett verkligt problem. Du upplever problem med din Samsung Galaxy S7 edge?

Relaterade artiklar

Back to top button