Samsung Galaxy S6 vill försöka inaktivera Play Store också

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S6 vill försöka inaktivera Play Store också

En XDA-användare som skulle vara i besittning av en Galaxy S6 Edgehar publicerat en serie skärmdumpar som visar vad som borde vara de avinstallerbara apparna från toppen av Samsung-sortimentet, och många gladde sig genast över närvaron av alla appar från Microsoft, S Hälsa, S Röstoch några verktyg, kanske glömmer att i alla dessa skärmdumpar de också är närvarande alla Google-appar, Play Butik ingår (men inte Samsungs egna butik, Galaxy Apps). Men är det verkligen möjligt att ta bort Play Store?

LÄS ÄVEN: Galaxy S6 kan överstiga 50 miljoner sålda enheter

Enligt avtal som Google har gjort med de som vill licensiera dess appar ska de senares tjänster inte bara vara framträdande utan får inte vara borttagbara. Det kan vara möjligt att avinstallera vissa appar, men absolut inte själva Play Butik, och som bevis på detta hittar du i galleriet nedan en skärmdump tagen från Galaxy Note 4 vilket bevisar det.

Poängen är att skärmen som visas på S6 Edge är den som låter dig göra det avinstallera eller inaktivera appar: i tidigare versioner av TouchWiz var systemversionerna inaktiverade, medan de från tredje part avinstallerades; därför kan de som porträtteras i skärmdumparna nedan, tills motsatsen bevisas, vara det appar som kan inaktiveras och inte kan avinstalleras, och även om några av dessa skulle kunna tas bort helt, kommer definitivt inte Play Butik att vara en del av listan. I de gamla versionerna av TouchWiz, till exempel, genom att tvinga fram inaktiveringen av Play Store från infon på appen, dök detta sedan upp igen av sig själv kort efter, och det är möjligt att det är precis vad som händer även på Galaxy S6.

Låt oss vara tydliga: om du inte vill ha Microsofts tjänster, bara för att ge ett slumpmässigt exempel, om du bara kan ta bort apk eller inaktivera appen kommer att göra liten skillnad i praktiken, men det finns fortfarande en skillnad mellan att avinstallera och inaktivera , och det är fortfarande tidigt att säga att vi från Galaxy S6 kommer att kunna ta bort alla appar du ser nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button