Samsung Galaxy S6, vår förhandsvisning (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S6, vår förhandsvisning (foton och videor)

Tillsammans med sin kusin S6 Edge och kl En M9 från HTCDen nya Samsung Galaxy S6 var utan tvekan en av de mest efterlängtade smartphones i denna upplaga av MWC. Vi missade uppenbarligen inte möjligheten att göra en första förhandsvisning av den nya enheten från den välkända koreanska tillverkaren.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy S6: funktioner, tillgänglighet och pris

För all information om hårdvarufunktioner, tillgänglighet och förväntat pris för Italien, se vår föregående artikel. Vi koncentrerade oss uppenbarligen vår första hands-on på vad som är den estetiska aspekten och känslan av enheten, förutom de innovationer som den för med sig både på hårdvarusidan, med början från processorn “hemlagadExynosbåde på mjukvarusidan, med en touchwiz lite förnyad.

Det bör betonas att Galaxy S6 i samband med vårt test visade sig vara särskilt flytande och reaktiv, kanske också tack vare processorn “hemlagad“som kan visa sig vara en värde tillagd ganska oväntat.

Vi ser fram emot att se dig i kommentarerna för dina intryck såklart. Så vi lämnar dig med vår videoförhandsvisning och med en serie bilder som porträtterar honom.

Relaterade artiklar

Back to top button