Samsung Galaxy S6: QHD, Exynos 7 Octa och 16 megapixlar, enligt AnTuTu

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S6: QHD, Exynos 7 Octa och 16 megapixlar, enligt AnTuTu

Den stackars Galaxy S5 har nått lite över 6 månader, men det hindrar inte ryktena om dess efterträdare, som vi med lite fantasi kommer att kalla Galaxy S6, för att stjäla showen redan, och detta några dagar efter uppdateringen till Lollipop. Det är inte ens första gången vi hör om det, med tanke på att en hypotetisk S6 redan hade dykt upp i riktmärkena, men dagens motsäger delvis vad som redan har setts tidigare.

LÄS ÄVEN: En möjlig Samsung Galaxy S6 visas i riktmärkena

Skärmdumpen av AnTuTu som du hittar här på sidan togs på SM-G925F-modellen, en hypotetisk Galaxy S6 prototyp, och tar med sig QHD-upplösningen på 1 440 x 2 560 pixlar, vilket bekräftar frånvaron av knappar på skärmen (inte för att vi någonsin tänkt på det). Hittills har den antagna diagonalen varit 5,5 ”, men vi har ingen bekräftelse i detta avseende.

Utöver detta talar data på processorn om en åttakärnig ARMv8 med Mali-T760 GPU, vilket motsvararExynos 7420en 64-bitars octa-core med 20nm tillverkningsprocess.

I det fotografiska fältet har vi en sensor från 16 megapixlari motsats till de 20 megapixlar som läckt ut tidigare: inget utesluter dock att det är två olika prototyper och att Samsung bara behöver bestämma sig, samt att det kan finnas mer än en variant av smartphonen.

Kort sagt är det mer än rimliga egenskaper, men i grund och botten är det inte meningen, hur mycket man ska förstå om de kommer att bekräftas eller inte, och tyvärr är det egentligen för tidigt att säga.

Relaterade artiklar

Back to top button