Samsung Galaxy S6: nya spekulationer talar om en Edge-modell

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S6: nya spekulationer talar om en Edge-modell

Att gå vilse i labyrinten av rykten som kommer från öst, där säkert någon redan har arbetat på en Galaxy S6 ett tag, är väldigt lätt. Detta beror på att ryktena, som alltid händer, inte alltid är tillförlitliga och andra gånger är det företaget självt, Samsung i det här fallet att ännu inte ha särskilt tydliga idéer. Men låt oss gå i ordning.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6 i metall (bild)

De senaste dagarna har det pratats om en möjlig (eller trolig?) Helt metallkropp av Galaxy S6, medan den idag dyker upp på nätet i (plast)frontpanelen på den påstådda modellen. Den mycket ljusa färgen skulle kunna visa hur Samsung kanske vill vara mer vågad med färger, samt att den bara är i testmodell. Bilderna tappar då ännu mer i värde när du märker att de inte matchar formen (på grund av de för rundade hörnen) med läcka tidigare.

Källan säger att företaget fortfarande överväger olika skärmsnitt, men det mest troliga är klippet från 5,5 tum av SM-G430-varianten (som syns på skärmdumpen).

Egenskaperna hos denna modell sammanfaller dock inte med de bästa vi har hört talas om tidigare (för din information talades det om en SM-G920-variant för Europa). Källan talar om en Full HD-skärm och en Snapdragon 801-processor.

Genom att ange den tidigare informationen som “mycket osannolik”, fortsätter vi istället med en nyhet (mer eller mindre): möjligheten till en variant Edge of Galaxy S6 med 5,3-tums AMOLED QHD-skärm (1440 x 2560 pixlar), en Snapdragon 810-processor och 4GB RAM. Vi går sedan tillbaka till att prata igen om irisskanning, ett alternativ som Samsung så småningom verkar ha förkastat för Note 4.

Kort sagt: väldigt lite säkert och fortfarande nytt kött på elden. Vad kan vara för dig den rätta kompromissen av funktioner, med tanke på priset, som S6 borde ha?

Relaterade artiklar

Back to top button