Samsung Galaxy S6 kommer att ha en Edge-variant

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S6 kommer att ha en Edge-variant

Låt oss gå tillbaka till att prata om Projekt Zerokodnamnet för vad som ska vara nästa topp på raden Samsung: kollegor till Sammobilevanligtvis alltid informerad om framtida produkter från det koreanska huset, bekräfta att det kommer att vara det Galaxy S6därför kommer namnet, trots önskan att börja från grunderna, att vara vad vi alla förväntar oss.

LÄS ÄVEN: Funktionerna hos Galaxy S6 enligt rykten

Även om S-serien inte har uppnått tillfredsställande resultat under de senaste månaderna, åtnjuter den fortfarande en viss god popularitet som företaget kommer att dra nytta av för sitt nya flaggskepp. Liksom med Note 4 kan det också finnas en variant som kallas Galaxy S6 Edge med böjd skärm, även om det kommer att visa sig hur mycket Samsung kommer att besluta sig för att fokusera på den här tekniken, eftersom det nu verkar vara mer av ett limited edition-koncept.

Å andra sidan är vi nyfikna på att se vad denna smartphone kommer att ha för speciella: funktionerna kommer säkert att vara utmärkta som de har varit tidigare, men Samsung måste ge den de extra sakerna för att kunna återuppliva sina förmögenheter.

Relaterade artiklar

Back to top button