Samsung Galaxy S6 i andra fall: men kommer allt verkligen redan att avslöjas? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S6 i andra fall: men kommer allt verkligen redan att avslöjas? (Foto)

Över åren Samsung har alltid varit väldigt bra på att skydda design av sina egna övre delen av intervallet, även om dessa ofta har visat sig vara väldigt lika föregående års modell. Är det verkligen möjligt att det koreanska företaget i år, vilka material och stil som står i centrum för uppmärksamheten, har varit mindre försiktiga än tidigare?

LÄS ÄVEN: Allt du behöver veta om Galaxy S6

Återgivningarna du hittar nedan är i själva verket extremt detaljerade (de är alltid andra Versus-omslag), så mycket att de också visar en liten avsmalning i metallprofilen, som sedan vidgas i hörnen, om än på ett mycket mindre accentuerat sätt än Galaxy Alpha och mer i linje med Galaxy A; vilket dessutom motsvarar skisserna av Galaxy S6 som vi redan har sett. Så är designen på Galaxy S6 verkligen redan avslöjad?

Bloomberg säger kanske nej och säger att smarttelefonen kommer att ha en “all metal-kropp”, som många har tolkat som ett bakstycke i aluminiumstil iPhone och HTC One (M8)bara för att göra en jämförelse.

Det måste sägas att Bloomberg inte är särskilt tydlig med det, då på tal om “metallramar”, och de som faktiskt ingen någonsin har förnekat.

Galaxy S6 kan därför verkligen vara, mer eller mindre, den som visas nedan eller i andra renderingar, men vi vill gärna tro att Samsung fortfarande har några tricks i rockärmen: trots allt, kommer det här att vara eller kommer inte detta att vara “smartphonen” av hämnd”?

Relaterade artiklar

Back to top button