Samsung Galaxy S6 Edge tar ett bad och drunknar nästan (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S6 Edge tar ett bad och drunknar nästan (video)

Momentets sport består i att verifiera hur mycket Galaxy S6 (Kant) är resistent mot olika typer av misshandel, inte minst nedsänkning i vatten. Smarttelefonen hölls alltså genomblöt i 22 minuter, med ett par mellankontroller bara för att verifiera att den fortfarande levde, men i slutändan kom den fortfarande inte ut helt frisk.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6 Edge smällde till marken. Tre gånger. (video)

Smarttelefonen, även om den från början verkade stå emot bra, invaderades fortfarande av vattnet inuti, så mycket att den också hittades i den främre kameran. Galaxy S6 Edge gick till en början i startslinga, men lyckades så småningom slå på sig själv igen, trots att kameran inte gick att återställa. Tänk också på att, hur långvarig det än var, är det en nedsänkning i en bassäng, därför med väldigt lite tryck.

Som sagt i alla fall, och förutsatt att ingen gillar att frivilligt upprepa sådana tester, bör Galaxy S6 Edge fortfarande klara sig bra mot enstaka stänk eller till och med lite mer rikliga mängder vatten, och även om den inte är det. vattentät som Galaxy S5 bör du inte vara rädd för oavsiktlig kontakt med vatten ändå, så länge den är kort.

Relaterade artiklar

Back to top button