Samsung Galaxy S6: dyr, vattentät och (dual) Edge

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S6: dyr, vattentät och (dual) Edge

Låt oss gå tillbaka till att prata om Samsung Galaxy S6, den nya toppen av sortimentet för det koreanska företaget för 2015 som borde markera en vändpunkt, så mycket att det internt kallas Project Zero. Enligt den senaste informationen kommer hans presentation verkligen att vara på MWC i Barcelona, ​​exakt på 2 mars även om vi väntar på en officiell bekräftelse från Samsung i detta avseende.

Farväl till plast i denna modell, vars design kommer att vara en avgörande förändring från det förflutna med en kombination av Metall och glas i Sony-stil: vi pratar om Gorilla Glass 4, som också skulle kunna appliceras på baksidan av smarttelefonen vattentät men också utan löstagbart batteri och utan utbyggbart minne (det kommer inte att vara möjligt att öppna det).

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy S6 från slutet av mars med 64 GB internminne

I detta avseende, bara för att slutföra vad som redan har sagts igår, det interna minnet av Galaxy S6 det borde ändå vara tillräckligt med tanke på att vi pratar om en 64 GB basmodell med en andra 128 GB.

Det borde också finnas en ny fingeravtrycksläsare smartare, finns på minst en av prototyperna i testfasen, vilket möjliggör upplåsning i ett enda steg, utan att svepa.

Det finns även bekräftelse för versionen Kant (eller dual-Edge), medan när det gäller pris tror inte att Samsung ville vara aggressiv om det: vi pratar om 729-749 € för den normala versionen, och av 849 € för Edge-varianten, med ytterligare 100 € ökning för 128 GB-versionen, på båda modellerna. Visst, funktionerna verkar vara riktigt förstklassiga och inkluderar även Snapdragon 810, 3 GB RAM, 5,1-tums QHD-skärm och runt 3 000 mAh batteri (utöver de många mjukvaruinnovationerna), men det kanske inte är ett dugg för mycket för vill du aggressivt relansera efter förra årets nedgång?

Relaterade artiklar

Back to top button