Samsung Galaxy S6: den definitiva metallkroppen kan vara denna (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S6: den definitiva metallkroppen kan vara denna (uppdaterad)

Samsung Galaxy S6 det är verkligen en av de smartphones vars väntan är bland de mest omtalade på nätet, även med tanke på den möjliga prototypen som kan visas för några Samsung-partners under de kommande dagarna.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy S6 på CES

Den franska källan som för länge sedan avslöjade en möjlig första kropp av Samsung Galaxy S6, återvänder till rampljuset med nya bilder som visar vad som enligt källan själv är den version som Samsung själv valt som definitiv. Det finns faktiskt ingen bekräftelse på denna tes av pålitliga källor men provet gjordes av ett företag (logotypen var gömd i bilderna) som arbetar regelbundet med Samsung.

Det är därför möjligt att den här produkten verkligen är en Galaxy S6, men det kan också vara vilken annan Samsung-smartphone som helst, eller fortfarande ett icke-definitivt prov eller, alltid möjligt, till och med från ett annat företag än Samsung. Det faktum att det fortfarande är en kropp metall i ett stycke det ger dock ett minimum av trovärdighet till berättelsen, också för att det inte finns många företag (om vi betänker att leverantören är känd, åtminstone av de som publicerat bilderna) som har råd med ett liknande jobb.

Men du kommer förmodligen att behöva vänta ett bra tag till innan du ser en definitiv version av Galaxy S6, så bli inte för upphetsad över vad du kommer att se i de kommande bilderna (även för att det är svårt att göra det för en enkel metallbit).

Uppdatering: SamMobile gör det känt att denna kropp ska vara från en första prototyp av Galaxy A5 och har därför inget att göra med Galaxy S6 som kommer att få en helt ny design.

Relaterade artiklar

Back to top button