Samsung Galaxy S6: de första bilderna (uppdaterade: med fler hamstrar och Galaxy S6)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S6: de första bilderna (uppdaterade: med fler hamstrar och Galaxy S6)

I år har Samsung Galaxy S6 läckt ut på nätet kanske mer än vad företaget någonsin hade hoppats på, men det hade i alla fall inte funnits absolut säkerhet om det hittills. slutlig designäven om överdrag och läckor i badrummet hade gett oss många ledtrådar.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6 Edge Teaser

Någon verkar dock ha velat gå längre och visa för första gången på nätet Samsung Galaxy S6 i all sin glans. Gömd i en rosa skyddsplast och … en hamster. Att använda klistermärken för att censurera foton verkar vara väldigt populärt i olika delar av världen, i synnerhet Asien.

Men låt oss gå tillbaka till smarttelefonen: linjerna, materialen, kamerans position eller någon annan detalj verkar sammanfalla med vad som har sagts hittills. Bara mittknappen verkar något annorlunda än vad man kan ha trott, förmodligen på grund av den nya fingeravtrycksläsaremen det är verkligen inte för denna detalj som vi skulle kunna tänka oss en falsk.

Nyheten rapporteras sedan av SamMobileen sida som vanligtvis är mycket informerad om Samsung-nyheter.

Nu är det bara fyra dagar kvar till lansering. Vad mer kan det finnas att upptäcka?

Uppdatering: många andra bilder har dykt upp som visar smarttelefonen från alla vinklar. Vid det här laget kan det knappast vara en fejk: på sin höjd kunde den slutliga modellen skilja sig lite från den porträtterade, som fortfarande är en prototyp, så vitt vi vet. Under de senaste timmarna har ytterligare bekräftelser också dykt upp Galaxy S6 och S6 Edge färger: blå, guld, svart och vit för den första; grönt, guld, svart och vitt för de senare. Hitta allt i galleriet nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button