Samsung Galaxy S5 vs Samsung Galaxy S6: Vem tar bättre? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S5 vs Samsung Galaxy S6: Vem tar bättre? (Foto)

Efter att jämförelsen fokuserat mer på estetik och mjukvara, erbjuder vi dig en serie fotografiska prover tagna av Galaxy S5 Och Galaxy S6. Platsen för jämförelsen är uppenbarligen Mobile World Congress i Barcelona, ​​därför en särskilt svår terräng för alla och absolut inte optimal eller vägledande för den vanliga användaren, så ta inte domen för definitiv.

LÄS ÄVEN: Jämförelse mellan Samsung Galaxy S5 och S6 (foton och video)

Baserat på de tester som gjorts uppvisade Galaxy S6 en absolut inte optimal vitbalans, som ofta blev gul: vi upprepar dock att felet främst beror på den mycket speciella ljussättningen på mässan, som du knappast hittar någon annanstans. Men när det vita var balanserat, även vid efterbehandling, visade sig bilderna på S6 vara överlägsna i alla avseenden de på S5: mer detaljer, mindre bakgrundsbrus och optisk stabilisator som gör sitt jobb väldigt bra, vilket videojämförelsen du hittar nedan också visar.

Bra jobbat kort sagt av Samsung med det automatiska läget, så pass att användaren bara behöver ägna ett minimum av uppmärksamhet åt vitbalansen under speciella förhållanden, vilket fortfarande gäller oavsett.

Relaterade artiklar

Back to top button