Samsung Galaxy S5 visar sig äntligen live några timmar efter presentationen (uppdaterad) (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S5 visar sig äntligen live några timmar efter presentationen (uppdaterad) (bild)

Samsung har lyckats med en stor bedrift hålla Galaxy S5 dold till denna dagåtminstone i dess yttre form, men några timmar efter presentationen som kommer att äga rum ikväll har det dykt upp några bilder på nätet som skildrar den nya toppen av sortimentet av det koreanska huset.

För det första Galaxy S5 tar farväl av menyknappenersatt av det för göra flera saker samtidigt längst ner till vänster, samt tabletterna i NotePRO- och TabPRO-serien vi hade räknat med. Launchern som visas på bilderna är istället väldigt lik den vi känner väl till TouchWiz, och även ikonerna verkar inte vara särskilt olika.

Den som lagt upp bilderna bekräftar närvaron av fingeravtrycksläsaren, som inte bara kan användas för att låsa upp enheten, utan också för betalningar med PayPal. Kameran skulle kunna ta ett foto på bara 0,3 sekunder, och tack vare Selective Focus kommer vi att kunna ta ett foto av ett objekt och välja om vi ska fokusera på objektet eller bakgrunden.

Genom att placera fingret på bakstycket skulle S-Health också kunna upptäcka våra hjärtslag, samt spåra de förbrukade kalorierna och fungera som en stegräknare.

LÄS ÄVEN: Spigen visar Galaxy S5

Det faktum att microUSB-uttaget är täckt får oss dessutom att tänka på motståndskraften mot vatten och damm, båda bekräftat av de som lagt upp bilderna i fråga. Dörrens dimensioner är också förenliga med hypotesen att det är en USB 3.0, som redan antagits. Dessutom är Donwload Booster en ny funktion att ladda ner snabbt, med Wi-Fi och LTE samtidigt.

Relaterade artiklar

Back to top button