Samsung Galaxy S5, vår MWC 2014 förhandsvisning (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S5, vår MWC 2014 förhandsvisning (foton och videor)

Några timmar efter presentationen av Galaxy S5 ger vi dig våra första intryck av den nya toppen av Samsung-sortimentet, även om de slutgiltiga bedömningarna uppenbarligen alla skjuts upp till den framtida smartphone-recensionen.

LÄS ÄVEN: Officiell Samsung Galaxy S5

Galaxy S5 representerar utan tvekan ett stort steg framåt ur systemsynpunkt: grafiken är mycket förbättrad jämfört med tidigare är ikonerna “platta”, inställningarna är helt återställda (men med runda ikoner) och Samsungs appar är nu Holo-tema; problemet, om något, är att förändringarna inte har varit enhetliga och det registreras ändå en allmän inkonsekvens att det kanske inte fanns där.

Baksidan av smarttelefonen, även om den förmodligen är inriktad på vattentäthet, är fortfarande inte upp till nivån för en telefon på den här nivån, och generellt sett är intrycket att om Samsung hade drivit lite mer på material och design (vilket hon för nu har alltid varit ovillig att göra) skulle ha fått en ovation, men nu riskerar hon bara att dra till sig en hel del (berättigad) kritik, vilket kommer att avleda uppmärksamheten från de användbara innovationer som istället har införts.

I slutet av showen har S5 en kamera mycket lovande, både på hårdvaru- och mjukvarusidan, enautonomi som verkligen borde vara överlägsen, en mycket bra sådan visa och många originalfunktioner, men det riskerar att misstas bara för den femtioelfte icke-utvecklingen av den tidigare modellen. Kommer F-serien att komma då eller i vilket fall som helst utvecklingen av denna smartphone (med QHD-skärm, mer avancerad hårdvara, kvalitetsmaterial etc.) för att byta kort på bordet? Vi kommer att få reda på det först under de kommande månaderna.

Relaterade artiklar

Back to top button