Samsung Galaxy S5: ny fullständig bild av alla specifikationer

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S5: ny fullständig bild av alla specifikationer

Den dagen som Samsung praktiskt taget tillkännagav (med ingen liten överraskning från vår sida) presentationen av Galaxy S5 i början av Barcelona-mässan i slutet av februari kunde ryktena om ämnet bara öka, och för att tala igen Eldar Murtazinsom först förutspådde smartphonens ankomst till Mobile World Congress, och vars röst i frågan vi därför tenderar att anse som mer giltig än vanligt.

LÄS ÄVEN: Samsung Unpacked-event den 24 februari

Specifikationerna från den ryska bloggaren är därför av högsta profil, som det var rimligt att förvänta sig från de tidigare läckorna, och vi kommer att sammanfatta dem nedan:

  • Visa: 5,24 tum AMOLED QHD vid 2 560 x 1 440 pixlar
  • CPU: Snapdragon 805 / Exynos 6
  • Bagge: 3 GB
  • Internminne: 32/64 GB
  • Backkamera: 16 megapixlar
  • Fram kamera: 3,2 megapixlar
  • Batteri: 3 200 mAh

Dessa specifikationer motsvarar mer eller mindre vad vi har sett hittills och ger en komplett bild av vad vi kan förvänta oss. Om något förblir tvivel på det hypotetiska två versioner av Galaxy S5: kalla det Series F eller på andra sätt, faktum är att det hittills verkade som att Samsung var redo att presentera inte bara de vanliga “mindre varianterna” av sin topp i sortimentet (Active, Mini, Zoom, etc.

), men också en överlägsen modell, både i specifikationer och i material (och därmed i pris).

Murtazin uppger vidare att det också Snapdragon 800 det kan vara av matchen, och förmodligen kommer allt att bero på marknaden / lanseringstider och tillgängligheten för de olika SoC:erna (så var det trots allt även fallet för Galaxy S4 och efterföljande varianter, mellan Exynos och Qualcomm).

Det är dock svårt att föreställa sig något mer än vad Murtazin beskrev, därför, förutsatt att informationen är korrekt, antingen kommer detta att vara den enda Galaxy S5 som vi kommer att se eller så kommer detta förmodligen att vara flaggskeppsversionen, med en hypotetisk “billigare” modell bredvid den.

Relaterade artiklar

Back to top button