Samsung Galaxy S5: kommer 16 Mpx-kameran att tillverkas av Sony eller av Samsung LSI?

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S5: kommer 16 Mpx-kameran att tillverkas av Sony eller av Samsung LSI?

För slutanvändare är det nog tidigt att kunna prata om Samsung Galaxy S5, medan det absolut inte är det för de som redan jobbar på det, faktiskt enl. Elektroniska tider testning med de olika kamerasensorerna bör börja nästa månad och den slutgiltigt beslut om vilken modell som ska antas bör komma före årets slut (kanske för att tillåta lanseringen av den nya toppen av sortimentet för nästa januari?).

Valet av sensorn verkar falla på 16 megapixeln och för tillfället det finns två företag som tävlar om produktionen av framtidens kamera S5: Sony Och Samsung LSI. Sony har en fantastisk erfarenhet inom denna sektor (S4, Note 3 och olika iPhones säger dig något?), Men Samsung LSI, oavsett hur bra sensorerna är och de innovationer som nyligen presenterades (läs ISOCELL), har verkligen fördelen av att vara en del av samma “familj”.

i alla fall valet på Samsung LSI är inte självklart, på tal om ISOCELL till exempel, vi har sett hur den presenterade modellen baserades på en 8 megapixel sensor, med en massproduktion som bör starta i slutet av året; dessutom, efter den inledande boomen, kommer nedgången i försäljningen av Samsung Galaxy S4 att ha fått ledningen för det koreanska företaget att reflektera, som knappast kommer att vilja göra ett misstag med ens en enda komponent i sin nya smartphone för det “enda” syftet att gynna dess uppdelning.

Faktum är att för nu, enligt en insider från det koreanska företaget, Samsung har inte gjort ett definitivt val, det skulle vänta på de olika testerna för att välja den faktiskt bästa kameran. Framför oss finns det flera månader då de olika ryktena kommer att jaga varandra på vilken komponent som helst av den framtida S5, men om Sony ska vinna denna betydande leverans eller Samsung LSI, en sak är säker: med spridningen av dessa nya 16 megapixel sensorer kommer de andra 13 och 8 troligen att genomgå en prisrevisionoch under nästa år kommer det inte att vara osannolikt att hitta dem också ombord på medel- och lågräckviddsenheter.

Relaterade artiklar

Back to top button