Samsung Galaxy S5: Kameraproblem kan inte fixas med en uppdatering

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S5: Kameraproblem kan inte fixas med en uppdatering

Samsung Galaxy S5 har tydligen problem med kameran, vilket det koreanska företaget har erkänt, och som tyvärr inte verkar lösas med en enkel mjukvaruuppdatering. Det är det verkligen själva kameraapplikationen vägrar att starta efter några dagars användning, vilket gör det omöjligt att ta bilder om man inte använder programvara från tredje part.

LÄS ÄVEN: Galaxy S5, fotografisk sektorfokus

Vi har upptäckt att problemet har setts i en mycket begränsad del av tidiga Galaxy S5-enheter och orsakades av komplikationer i ROM-komponenten (Read Only Memory) som lagrar den information som krävs för att använda kameran.

Vi hittade detta problem i en mycket begränsad del av de första tillverkade Galaxy S5-enheterna, vilket orsakas av komplikationer i ROM-komponenten (skrivskyddat minne) som lagrar informationen som behövs för att använda kameran.

Kort sagt, det är ett fel i ROM som gör att kameraapplikationen inte startar, därför om din Galaxy S5 skulle den stöta på sådana problem måste du ta den till hjälp där den kommer att ersättas kostnadsfritt.

Samsung bekräftade också att de senaste enheterna av Galaxy S5 de påverkas inte på något sätt av detta problem. Signaleringen hade börjat i Amerika, från märkesmodellerna Verizonmen Samsung nämner inte uttryckligen operatören i sin release, så vi vet faktiskt inte om problemet har spridit sig till Italienoch vi ber dig också att rapportera din upplevelse.

Relaterade artiklar

Back to top button