Samsung Galaxy S5 Active skulle också redan vara på gång

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S5 Active skulle också redan vara på gång

Efter att ha pratat för några timmar sedan om den möjliga Galaxy S5 Zoom (och glöm inte att vi tidigare redan hade nämnt S5 Mini), kan en rapport om Galaxy S5 Active saknas? Det uppenbara svaret är utan tvekan negativt, faktiskt rapporterar koreanska källor redan att nästa är i produktion vattentät smartphone av Samsung, en logisk konsekvens av den liknande modellen som sågs förra året, och som effektivt porträtteras nedsänkt i vatten på bilden ovan.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy S5 Zoom pågår

Galaxy S4 Zoom var ingen storsäljare, efter att ha hamnat runt 3% -4% av total försäljning av S4, men trots detta skulle Samsung redan tänka på efterträdaren, vars namn inte är definitivt, men som vi logiskt sett förväntar oss lika tålig och vattentät åtminstone som den första modellen.

Inte bara det, utan det koreanska företaget skulle tro så mycket på denna nya smartphone, att sikta på 20 % -30 % av den totala försäljningen av Galaxy S5 för dess aktiva variant; Samsung skulle faktiskt vilja börja redan med 5 miljoner av Active-modeller, även om vi inte är säkra på om den kommer att finnas tillgänglig samtidigt som lanseringen av S5, eller först senare som förra året.

Vi måste bara vänta, förmodligen mindre än väntat, för att få reda på det.

Foto: Getty Image

Relaterade artiklar

Back to top button