Samsung Galaxy S4 Zoom: praktisk

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S4 Zoom: praktisk

Precis som Galaxy NX Camera är Galaxy S4 Zoom också vilseledande, och bara de kunniga kommer att veta att den ovan är en smartphone och inte en kompaktkamera; eller snarare, det är både och.

Eftersom du vet det väl vid det här laget, eftersom vi också har beundrat några prover, kommer vi inte att gå vilse i för många ingresser. Ur en konstruktiv synvinkel är det den “vanliga” Samsung-enheten: tydligen ganska solid, rik på plast, men den här gången utsmyckad av de metalliska ytorna på dess 10x zoom. Strömknappen är placerad till vänster, i det övre hörnet, och ibland kan du komma på att du trycker på den av misstag, också beroende på i vilken position du kommer att hålla kameran/smarttelefonen; medan det avtagbara batteriet slutligen är tillgängligt genom en sidodörr som också döljer SIM-kortplatsen. Det bör noteras att linsernas närhet till enhetens kant kan orsaka vissa problem med fingrarna, åtminstone initialt när du fortfarande måste vänja dig vid det.

Bortom estetiken då, hur ser bilderna ut? Från en sensor a 16 megapixel MP med OIS, 10x optisk zoom och 24 mm objektiv det är legitimt att förvänta sig något av god standard, och vi verkar verkligen vara där; men inget mer. Även om det är klart att mycket mer bevis kommer att behövas innan man gör en slutgiltig bedömning, visade skotten i Londons pressrum några ljud, exponering inte perfekt, t suddig fotografering i svagt ljustrots stabilisatorn.

Presenterar också en “Expertläge, för dig som vill prova på att manuellt styra flera inställningar, såsom ljusstyrka, färg, mättnad, kontrast, bländare, ISO, vitbalans, skärpa, slutartid, etc. Uppenbarligen är dock auto sättsmart läge“, tillsammans med många andra, som kan återkallas både med beröring och genom att vrida ringen runt linsen.

Sammantaget, kort sagt, de första intrycken är bra, och oron för utseendet eller tyngden hos S4 Zoom är kanske sekundära, poängen är om något att den fotografiska kvaliteten är högre än genomsnittet av den smarta bildkvaliteten. t bättre.

För en mellanklasskameratelefon är Galaxy S4 Zooms bilder förmodligen ungefär lika bra som du kan förvänta dig.

Relaterade artiklar

Back to top button