Samsung Galaxy S4: vår förhandstitt

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S4: vår förhandstitt

Samsung Galaxy s4 det är inte en enhet som behöver speciella introduktioner. Den kommer till Italien lördagen den 27 april till det (inte likgiltiga) priset på 699 €. Detta är den nya toppen av Samsung-sortimentet och, särskilt ur den italienska marknadens synvinkel, den nya toppen av Android-serien.

Namnet som Samsung, och dess Galaxy-familj, har skapat de senaste åren är väldigt stark och, gilla det eller inte, dess produkter dominerar smartphoneförsäljningen i vårt land. Det är därför uppenbart att uppmärksamheten på denna produkt är mycket hög och förväntningarna likaså.

Vi har det provade i förhandsvisning för dig, gör en komplett video i över 24 minuter där vi visade dig nästan alla “visbara” av Galaxy S4. Vad vi inte gjorde var att göra bedömningar, vilket vi kommer att göra senare i hela recensionen.

Det som slog oss under den korta tid vi tillbringade med honom var verkligen enhetens lätthet och kompakthet.

Alltid med tanke på att det är en 5 “smartphone (en docka som hyllning till den första som kommenterar” men den är 4,99 tum! “). Direkt efteråt förvånar det honom full HD-skärmljusa, definierade och med väl kontrasterade färger (bättre färghantering än de tidigare SuperAMOLED:erna, men den verkliga verifieringen vi kommer att göra är i granskningsfasen) och sedan programvaran.

TouchWiz har nu blivit solid, kraftfull och framför allt så full av alternativ och inställningar för att konkurrera med många “anpassade” firmware. Antalet och kvantiteten av funktioner som introducerats kan inte hållas i åtanke och vi kan till och med argumentera oändligt om deras verkliga användbarhet; faktum kvarstår det ekosystemet av tillgängliga tjänster och funktioner riskerar att “förhäxa” (gilla det eller inte) slutanvändaren, för att sedan hindra honom från att göra andra val från en Samsung-produkt i framtiden. Om för var och en av oss de flesta av funktionerna kan vara oanvändbara, bland de många kommer vi fortfarande att hitta den som kommer att vara till vår smak och kommer att förenkla vårt liv; och för detta gratulerar vi naturligtvis Samsung.

All denna “magi” är bland annat orkestrerad på ett allt mer raffinerat, behagligt och enkelt sätt; som att säga: “de kommer att passa dig och du kommer att gilla det medan de gör det” (visst, du kanske inte gillar det, men Samsung är inte en onlus).

Vi hittade inga speciella “kritiska frågor” förutom kanske en webbläsaren inte lika flytande som tidigare, som har “sänkt” sig till konkurrenternas nivå (och kanske strax under i vissa fall) och en mjukvara som betalar för det höga antalet alternativ med en inlärningsnivå lite högre än genomsnittet. Men, som nämnt, kommer de sanna recensionerna bara med den fullständiga recensionen.

Relaterade artiklar

Back to top button