Samsung Galaxy S4 (OnFire) i Hong Kong: tar eld och bränner en lägenhet!

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S4 (OnFire) i Hong Kong: tar eld och bränner en lägenhet!

Galaxy S4 kan lätt bli den blivande mordbrännarens valvapen för att säkra det ökända “perfekta mordet”: du lämnar den där, den tar eld, den bränner allt och du går ostört och med ett järnalibi.

Saker och ting gick inte riktigt så i Hong Kong, där ägaren till smarttelefonen, helt enkelt kallad Du, kastade den på sin soffa efter att telefonen fattade eld av sig själv, vilket orsakade en brand som påverkade hela lägenheten (skadade honom och hans fru).

Vanligtvis rapporterar vi inte ofta nyheter av den här typen, också för att man aldrig vet hur smarttelefonen i fråga behandlades (Du hävdar självklart att det var allt original: telefon, batteri och strömförsörjning), men vi måste erkänna att efter “ofarliga” explosioner och brännskador av olika slag hamnar detta just nu på första plats bland “smarttelefonolyckor”. Nästa steg blir en Galaxy S4 molotovcocktail: förmodligen ineffektiv, men säkert dyr.

OBS! Trots den ironiska tonen, maximal respekt för dem som varit inblandade i denna eller andra sådana incidenter, även om ägarnas eventuella försummelse är ingens fel, om inte dem.

Relaterade artiklar

Back to top button