Samsung Galaxy S4: officiellt i Italien från 27 april

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S4: officiellt i Italien från 27 april

På en kort, no-nonsense not, lägger Samsung hatten på det vi redan visste, nämligen att Galaxy S4 kommer att officiellt tillgänglig i Italien från nästa 27 april. Kommer det att finnas köer framför butikerna som i fallet med Apple? Vi tvivlar uppriktigt på det, också för att Samsung inte kommenterar officiellt pris (inte för att vi förväntade oss några överraskningar), men vi har ändå lycka till med det koreanska företagets nya flaggskeppsmodell, även om det knappast kommer att behöva så mycket uppmuntran för att bli en försäljningsmästare. Hur många av er funderar redan på köpet?

Samsung Electronics Italia tillkännager det officiella lanseringsdatumet för GALAXY S 4

Milano, 17 april 2013 – Väntan är på väg att ta slut: Samsung Electronics Italia avslöjar det officiella försäljningsdatumet i Italien för sin senaste tekniska juvel. Nya Samsung Galaxy S 4 presenterades i New York den 14 mars och landar äntligen i Italien lördagen den 27 april.
Tio dagar till och alla italienare kommer att kunna köpa den efterlängtade Samsung GALAXY S 4, fjärde generationen av den populära GALAXY S-serien.

Relaterade artiklar

Back to top button