Samsung Galaxy S4 officiell zoom, med 16 megapixelkamera och 10x optisk zoom (24-240 mm)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S4 officiell zoom, med 16 megapixelkamera och 10x optisk zoom (24-240 mm)

Samsung introducerar GALAXY S4 zoom – den första smartphone som erbjuder 10x optisk zoom, för perfekt bildtagning

12 juni 2013

En revolutionerande ny enhet som sammanför det bästa från en högpresterande smartphone och kamera, GALAXY S4-zoom ger det bästa av två världar

LONDON, Storbritannien – 12 juni 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd. tillkännagav idag lanseringen av Samsung GALAXY S4 zoom, en kraftfull ny enhet som kombinerar det eleganta arvet från den senaste GALAXY S4-smarttelefonen med avancerade fotografiska möjligheter.

En del av GALAXY S4-familjen, GALAXY S4-zoom är förverkligandet av Samsungs uppdrag att skapa en enda enhet som kan fylla rollen som både en branschledande smartphone och en avancerad kompaktkamera. Genom att kombinera 10x optisk zoom, 16 megapixel CMOS-sensor, OIS och Xenon-blixt med den allra senaste Samsung GALAXY S4-tekniken sätter GALAXY S4-zoom nya standarder för perfekt mobilfotografering.

Det är den ultimata smartphone- och kameraupplevelsen i ett, och den enda enheten du någonsin kommer att behöva.

“Samsung GALAXY S4 zoom representerar ännu ett steg framåt i hur Samsung arbetar för att förbättra livet för våra kunder runt om i världen”, säger JK Shin, VD och koncernchef, Head of IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics. “När kommunikationen fortsätter att bli allt mer visuell till sin natur, vill människor fånga och dela sina ögonblick i högsta möjliga kvalitet, men har ofta inte utrymme eller lust att bära en dedikerad kamera för detta ändamål. GALAXY S4-zoom förändrar detta för alltid, och kombinerar den branschledande funktionaliteten och anslutningsmöjligheterna hos GALAXY S4 med den högkvalitativa fotografiska upplevelsen du kan förvänta dig av en kompaktkamera. Resultatet är verkligen det bästa av två världar, utan kompromisser.”

Revolutionerande nytt gränssnitt

Gör allt och missa ingenting tack vare det revolutionerande nya Zoomringett enkelt och intuitivt sätt att komma åt GALAXY S4-zoomens nyckelfunktioner.

När du är mitt i ett telefonsamtal och du ser något du absolut måste dela med dig av, aktiverar en snabb vridning av zoomringen Bilddelning under samtal funktion som låter dig fånga och skicka en bild direkt via MMS till vem du än pratar med.

För enkel kameranavigering kan Zoomringen användas för att aktivera Snabbstart ochGenväg funktioner som ger dig omedelbar tillgång till flera kameralägen inklusive Auto, Galleri och Smart Mode med en enkel vridning.

Zoomringen revolutionerar också konventionella kamerazoomkontroller. Optisk zoomkontroll ersätter traditionella rattar och knappar med smidiga, lättanvända digitala kontroller. Noggrannhet av professionell kvalitet och oöverträffad användarvänlighet är bara en twist bort, vilket gör det enkelt att komponera en scen och ta vidvinkelbilder eller snäva närbilder.

Fånga de bästa bilderna

När det gäller fotografering av hög kvalitet är inte större alltid bättre. Den kompakta GALAXY S4 zoomen är bäst i klassen 10x optisk zoom och 16 MP BSI CMOS-sensor låter dig ta vackra bilder på långt håll eller på nära håll och personligt, i alla ljusförhållanden, utan att behöva bära med dig tung kamerautrustning.

Dessutom den inbyggda Optisk bildstabilisator (OIS) hjälper till att hålla kameran helt stilla även när du inte är, minskar oskärpa och stabiliserar bilden medan den zoomas in för högkvalitativa foton och video.

Fotoförslag kopplar dig omedelbart till enorma bibliotek med bilder tagna av andra fotografer, för att hjälpa dig hitta och komponera dina bästa bilder var som helst i världen. Photo Suggest kan till och med hänvisa dig till den perfekta platsen i närheten som ger dig den utsiktspunkt du behöver för det perfekta fotot.

GALAXY S4 zoom har också Samsungs populära Smart läge, så att du kan sluta oroa dig för inställningar och börja ta konstnärliga bilder av professionell kvalitet. Välj bara från en rad förinställda lägen så justeras kameran automatiskt för att säkerställa att du tar bästa möjliga foto. Använd Drama Shot för att slå samman kontinuerliga bilder av rörliga objekt till en enda komponerad bild, eller Action Freeze för att omedelbart fånga action i hög hastighet.

Om du inte är säker på vilket Smart Mode du ska välja, Smart Mode förslag funktionen kan bedöma scenen åt dig och ge en kort lista över de bästa alternativen för din övervägande baserat på omgivande faktorer som ljusnivåer, brännvidd eller ansiktsdetektering, vilket säkerställer att du alltid får den bästa bilden du vill ha.

Obegränsad underhållning i handflatan

GALAXY S4 zoomens arv är tydligt genomgående, från dess snygg och stilren design till det kraftfulla, men ändå intuitiva användargränssnittet. Springa på Android Jelly Bean 4.2GALAXY S4-zoom har många av samma funktioner som den nyligen lanserade GALAXY S4, inklusiveTouchwizsom låter dig anpassa olika aspekter av din enhet helt, inklusive låsskärmen och meddelandefältet, för en verkligt personlig mobilupplevelse.

När du kommer tillbaka från dina reseäventyr, Berättelsealbum låter dig ordna alla dina värdefulla bilder och videor i en tidslinje för att dela med vänner och nära och kära.

Du kan också redigera bilder och till och med beställa utskrifter direkt från enheten genom ett samarbete medblurb. Om du hellre vill överföra dina bilder till din bärbara dator eller surfplatta för säker förvaring, Samsung länk låter dig göra det snabbt och enkelt med bara en knapptryckning. Alternativt kan du synkronisera all din data i ditt eget personliga moln genom HomeSyncger den ultimata sinnesfriden och ser till att dina bilder och videor väntar på dig när du behöver dem.

GALAXY S4 zoom har den nya Samsung Hub, en enda destination för all den senaste musiken, videorna, böckerna och spelen. Sök, ladda ner och njut av all din favoritunderhållning med en knapptryckning, allt direkt från din enhet. När du hittar det fantastiska nya spåret eller spelet som du inte kan vänta med att dela med dina vänner, Gruppspel låter dig ansluta direkt till deras Samsung-enheter så att ni alla kan lyssna och spela tillsammans, utan att behöva en Wi-Fi AP eller mobilsignal.

Anmärkningar till redaktörerna:

Samsung GALAXY S4 zoom Produktspecifikationer:

Relaterade artiklar

Back to top button