Samsung Galaxy S4 Mini: hands on

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S4 Mini: hands on

Evenemanget som Samsung höll i London såg också den yngre brodern till den koreanska toppen bland skådespelarna: Samsung Galaxy S4 mini det avslöjades faktiskt i nästan alla dess komponenter, med början från skärmen 4,3-tums AMOLED qHD (en upplösning på 540 x 960), Snapdragon 400 dual-core processor från 1,7 GHz, 1,5 GB RAM och kameror från 8 och 1,9 megapixlar.

Inga detaljer om minnesnedskärningar eller det möjliga priset har läckt ut, men vi vet med säkerhet att, liksom den tidigare Samsung Galaxy S3 mini, aviserings-LED saknastillsammans med Air View och Air Gestures, den äldre broderns exklusiva privilegium.

Istället är de närvarande S Translator, S Voice och S Health, förutom de flesta av optimeringarna inom den fotografiska sektorn. Vänder istället till den fysiska sidan av denna smartphone, känslan som kollegorna av Engadget de har haft är samma som uppfattas hålla den äldre brodern i handen: absolut inte tillfredsställelsen av det dyrbara materialet i kontakt med huden.

Nu när vi har presenterat den här nya modellen, som ska komma på brittiska hyllor i juli, lämnar vi ett litet galleri och en kort video inspelad av de engelsktalande kollegorna ovan.

Relaterade artiklar

Back to top button