Samsung Galaxy S4 Mini finns i nya färger (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S4 Mini finns i nya färger (foto)

Samsung lanserar nya nyanser för sin mest glamorösa smartphone, GALAXY S4 Mini

Rosa, gul, orange, lila Och Blå är färgerna som Samsung har klätt sitt folk med GALAXY S4 Miniför att erbjuda alla möjligheten att uttrycka sig inte bara genom de många och innovativa funktionerna hos dessa små och kraftfulla smartphones utan också genom att välja sin favoritnyans.

För att kombinera med säsongsbetonade utseenden, för att berätta vilka vi är eller för en originell present till de coolaste vännerna, dessa kompakta och fickformat smartphones följer oss i vardagen och ger glädje och färg till alla dagens aktiviteter.

Att fånga och bära med sig de viktigaste och mest spännande ögonblicken är ännu roligare, tack vare funktioner som 8 megapixelkamera, AudioPhoto att spela in ljud och röster när du fotograferar, Panoramabild att fånga hela landskap e fotoalbum alla dessa ögonblick i ett enda och personligt fotoalbum.

Den bästa socialiseringen garanteras av Gruppspel att lyssna på musik, ta bilder och spela tv-spel tillsammans med vänner och familj, och från snabbmeddelandetjänsten ChatON att chatta med flera kontakter samtidigt och dela animationer, videor och röstmeddelanden med dem.

Perfekt följeslagare även hemma, med Titta på smarttelefonen förvandlas till en universell fjärrkontroll för att välja dina favoritprogram och se dem på din TV.

Dessutom låter den här tjänsten dig söka efter videoinnehåll på flera plattformar, från gratis-TV-kanaler till video-on-demand.

Äntligen är det möjligt att uppleva en unik reseupplevelse med applikationens användbara tips S Resor och omedelbar översättningstjänst S översättareoch ha alltid en personlig assistent med dig som övervakar hälsa, fysisk aktivitet och kost åt oss med appen S Hälsa.

Alla GALAXY S4 Mini är tillgängliga till det rekommenderade priset på 399 euro.

Relaterade artiklar

Back to top button