Samsung Galaxy S4 i Italien till priset av 699 €?

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S4 i Italien till priset av 699 €?

Som man kunde vänta sig, under dessa första timmar efter kvällens presentation, svämmar över nyheter och rykten om den nya smarttelefonen från Samsung: i våra sammanfattande artiklar har vi pratat med dig om allt, men en sak är fortfarande osäker: pris.

Ryktena och antagandena om att priset skulle ha legat runt 700 euro som den tidigare modellen av det sydkoreanska företaget är inte alls nya, men kollegorna till Android Caotic hävdar att de har fått tag på ett dokument som skulle bekräfta den faktiska kostnaden. i Italien, lika med 699 €.

Som alltid i dessa fall förbehåller vi oss tvivel och uppmanar dig att ta nyheterna med vederbörlig försiktighet tills det finns officiella källor för att bekräfta det angivna priset, hur troligt det än är.

Å andra sidan råder det ingen brist på marknadsföring, som kommer att börja över hela världen från slutet av april (och i Italien under de första veckorna i maj, enligt den anonyma källan till dokumentet): vi gör det inte måste vänta länge för att se den och testa den med handen.

Relaterade artiklar

Back to top button