Samsung Galaxy S4: i Europa med en exklusiv utgåva av Need For Speed ​​​​och annat exklusivt innehåll

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S4: i Europa med en exklusiv utgåva av Need For Speed ​​​​och annat exklusivt innehåll

Samsung avser att berika upplevelsen av att använda Galaxy S4 med annan mjukvara utöver den som erbjuds av dess skräddarsydda gränssnitt, genom att ingå avtal med olika programvaruhus för att erbjuda lite extra på vår kontinent. Inget revolutionerande är klart, men på grundval av talesättet att en presenthäst ser inte i munnenrapporterar vi vad de första köparna av smartphonen kommer att hitta

Kort sagt, dessa kommer säkert inte att vara anledningarna att köpa en Galaxy S4 på dag ett, men de representerar ändå ett (litet) mervärde.

Hitta det ursprungliga pressmeddelandet med alla detaljer efter detacheringen.

Samsung Revs Up för lansering av GALAXY S4 med nyckelinnehållspartnerskap

EA:s Need For Speed ​​​​™ Most Wanted: Exklusiv Samsung Edition och andra innehållspartnerskap tillkännagavs

CHERTSEY, Storbritannien – 16 april 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd. meddelade att den efterlängtade GALAXY S4 kommer att introducera en exklusiv utgåva av EA:s bästsäljande racingtitel “Need for Speed ​​​​Most Wanted”. Spelet som har optimerats för Samsung kommer att ha Samsungs varumärke i spelet och kommer att vara tillgängligt för nedladdning från Samsung Games.

“Samsung har åtagit sig att leverera den bästa möjliga användarupplevelsen och rikt innehåll är kärnan i vår vision. Vi är glada över att ha exklusivt varumärke från Samsung i ett trippel A-spel från en av världens främsta videospelsutgivare. Vi har också säkrat ytterligare partnerskap som lever upp till vårt löfte att öppna upp en värld av möjligheter för våra kunder, säger Lee Epting, Vice President för Media Solution Center Europe för Samsung Electronics Europe.

Glenn Roland, Vice President för nya plattformar och OEM på EA sa: “Introduktionen av Samsungs GALAXY S4 kommer att ge sina spelare enastående mobilspelupplevelser. Vårt “Need for Speed ​​​​Most Wanted”-erbjudande vid lanseringen är ett av flera EA-spel som är specifikt optimerade för Samsung och kommer att innehålla exklusivt innehåll.

Som en del av partnerskapet erbjuder Samsung och EA de första 100 000 GALAXY S4-kunderna i Europa möjligheten att ladda ner appen för free via Samsung Hub.

Partnerskapet med EA är ett av ett antal avtal med som kommer att leverera innehåll genom Samsung Hub för att sammanfalla med lanseringen av GALAXY S4 över hela Europa den 27 april 2013. Inriktat på spel – där Samsung har viktiga partnerskap med Gameloft och Glu – böcker, barndemonstrationer och mat, dessa partnerskap samarbetar med Samsungs åtagande att leverera det mest varierande utbudet av högkvalitativt innehåll till kunder över hela Europa.

“Need for Speed ​​​​Most Wanted” Samsung-utgåvan är också tillgänglig att spela på Samsung GALAXY Note II.

Michelin
Samsung är stolta över att presentera applikationen “Michelin Traffic”, som ger användare tillgång till trafikinformation i realtid i 11 länder i Europa och ger mycket detaljerad täckning inklusive större städer och de flesta motorvägar. Samarbetet inkluderar också “Michelin-restauranger”, en app som låter användare hitta en restaurang i Frankrike och Tyskland med sökalternativ med flera kriterier, såsom Michelin-restaurangen. Appen “Michelin restauranger” låter användare ladda upp bilder av sina besök och till och med skriva in sina egna recensioner av måltiderna. Partnerskapet mellan Michelin och Samsungs appar kommer att fortsätta under sommaren med lanseringen av “Michelin Travel”, en app som ger rekommendationer till användare om 30 000 turistattraktioner över hela Europa.

Goodbeans
Smartphones är en fantastisk underhållningsportal för föräldrar med unga familjer och för att stärka det familjeorienterade innehållet som är tillgängligt på Samsung Apps, kommer apputvecklaren Goodbeans med “Nighty Night” (tillgänglig på 8 språk – italienska, spanska, tyska, engelska, franska, ryska, portugisiska och holländska) och ‘Little Fox Music Box’ (tillgänglig på engelska och tyska), exklusivt till navet.

GALAXY S4:s otroliga skärm är perfekt för att njuta av dessa förtrollande och uppslukande appar som redan har vunnit enorm popularitet med över tre miljoner fans från hela världen.

Random House Mondadori
För att komplettera det befintliga utbudet av spanskspråkiga böcker har Samsung samarbetat med Random House Mondadori för att ta med ytterligare 3 400 titlar som läsarna kan njuta av. Dessa inkluderar böcker från internationella bästsäljande författare som Ken Follett, EL James eller Stephen King, såväl som latinamerikanska och spanska författare som Isabel Allende, Gabriel García Márquez, Jorge Luis Borges och Ildefonso Falcones.

Relaterade artiklar

Back to top button