Samsung Galaxy S4: här är de naturliga gesterna, Air Gesture och eye tracking

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S4: här är de naturliga gesterna, Air Gesture och eye tracking

Om någon kan ha blivit delvis “inte förvånad” över det nyas estetik Samsung Galaxy s4 just presenterat, kanske det kanske inte var lika bra som alla nya funktioner som Samsung har beslutat att introducera i sitt nya flaggskepp.

Låt oss börja med de “naturliga gesterna”, som redan från början introducerades på Galaxy Note II, men som i det tillståndet krävde användningen av pennan. Det kommer faktiskt att vara möjligt att ha förhandsvisningar av olika typer av innehåll, helt enkelt genom att dra fingret på dem, utan att röra skärmen. Och så här kommer vi att förhandsgranska innehållet i ett galleri, förstora webbsidor, få ytterligare information om e-postmeddelanden eller kalenderhändelser eller till och med förhandsgranska en video. Allt utan att någonsin röra skärmen. Namnet på denna funktion är Luft Se. Samma förhandsgranskningsfunktion finns också i Flipboard, den populära programvaran för nyhetsläsning, som också är förinstallerad i denna Galaxy.

Luftgesterär förvisso en mindre användbar funktion, men fortfarande närvarande.

Det är förmågan att utföra konkreta handlingar, utan att röra skärmen, utan genom att föra handen över skärmen på avstånd. Vi kommer alltså att kunna byta spår, svara på ett telefonsamtal och scrolla i början (eller längst ner) på en webbsida. Om du undrar när du någonsin skulle kunna behöva en sådan funktion, föreslår Samsung till exempel när vi har föremål eller kuvert i handen.

Vi avslutar då med Smart Paus Och Smart Scroll, som ansluter sig till skärmpersistenssystemet som redan finns i S III och Note II, vilket gjorde det möjligt att hålla skärmen på om vi tittade på den. Den första funktionen pausar i videon om vi skulle titta bort från den, för att sedan starta om den när vi går tillbaka för att titta på den igen. Den andra nyheten låter dig istället scrolla ner på en webbplats, när vår blick har nått slutet av sidan. När dessa två innovationer kommer att vara funktionella kommer vi att upptäcka det endast i våra texter.

Relaterade artiklar

Back to top button