Samsung Galaxy S4: Första Exynos Octa-riktmärken och gränssnittsintryck

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S4: Första Exynos Octa-riktmärken och gränssnittsintryck

Det har pratats mycket om Galaxy S4 med SoC Snapdragon, även om det bara är för att den kommer att bli den mest utbredda, men idag ser vi hur den beter sig, åtminstone enligt några välkända riktmärken, förändringen med Exynos Octa. Onödigt att säga att poängen är mycket höga. 12 726 på kvadrant e 27 417 på AnTuTu, är mer än tillräckligt för att dvärga konkurrenterna. Det är dock för tidigt att sammanfatta: det handlar inte bara om att se poängen för ett riktmärke, utan den allmänna flytbarheten, applikationernas kompatibilitet och sist men inte minst energiförbrukningen. Kort sagt, det kommer att ta lite mer tid att kunna jämföra de två varianterna ordentligt, speciellt om båda inte är tillgängliga direkt.

Och vi kommer istället till gränssnittet: menyn för inställningarsom du har sett tidigare, har skrivits om i form av en “Pepparkaksliknande flik” (minst sagt), medan app-låda och startskärm de är estetiskt nästan oförändrade, även om nya widgets har lagts till.

Menyn av snabbinställning det är också det mest kompletta du kan tänka dig, med knappar som lämpar sig för praktiskt taget allt, från luftgester till flygplansläge, som passerar genom multifönstret.

Av alla appar är förmodligen den mest modifierade kamerasom nu integrerar ett antal funktioner inklusive 360-bildvilket är Samsungs svar på Fotosfär, som såg ut att heta Orb och komma senare, men tydligen redan har introducerats. Vid sidan av den har vi Dual Camera (dvs. fotografera med båda kamerorna), Ljud & Bild, Drama Shot, Story Album, Eraser och andra. Nedan hittar du många skärmdumpar, inklusive de av riktmärkena.

Relaterade artiklar

Back to top button