Samsung Galaxy S4: allt du vill veta

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S4: allt du vill veta

Efter en natt av hype och en nypa galenskap live från New York, Samsung Galaxy s4 det är officiellt. Kommentarer finns i överflöd och åsikterna är blandade, men det är svårt att tro att denna Galaxy S4 inte kommer att sälja mycket, precis som vi hade förutspått: även oavsett dess egenskaper, dess design och dess funktioner.

Faktum är att det är svårt att förvänta sig mer av en sådan enhet: åttakärnig processor, 2 GB RAM, 13 megapixelkamera och en 5-tums full HD-skärm. Svårt att kalla det en enkel “S III-uppgradering”. De små mjukvaruinnovationerna är intressanta, men i verkligheten bara användbara för en minoritet. Så vad är det för fel? Ingenting faktiskt. Det som många nu kallar saknas wow-effekten. Har Samsung “Apple-ized”? Ja, förmodligen ja. Men det här är inte nödvändigtvis dåligt, det är bara ett faktum. Företaget har “karvat ut” sitt utrymme inom telefoniområdet och kan precis som Apple för tillfället sova ganska lugnt.

Ingen riktig innovation då e ingen speciell överraskning. Överraskningarna och den futuristiska designen hittills lämnas till konkurrenterna, som måste ge allt för att nå Galaxy-familjens tysta position. Alla vinner: de som vill ha säkerheten hos en väl beprövad, välfungerande och komplett produkt kan sikta på sin Galaxy S4, för alla andra är valet fullt av konkurrenter som alla gör sitt bästa.

Att följa alla artiklar relaterade till S4 för att underlätta läsningen.

Relaterade artiklar

Back to top button