Samsung Galaxy S20 + BTS kommer till Spanien och detta är dess möjliga pris

För några dagar sedan berättade vi för dig att Samsung tillkännagav en specialutgåva av Samsung Galaxy S20 anpassad med färgerna, logotyperna och ikonerna för just nu K-Pop-bandet: BTS. Denna terminal, som kan komma med olika tillbehör, kommer inte att säljas förrän i juli, men både det sydkoreanska företaget och olika läckare har släppt detaljer om enheten. Nu vet vi redan att Galaxy S20 BTS Edition kommer till Spanien. Vi vet också hur mycket det kommer att kosta i Europa.

Samsung har redan bekräftat ankomsten till Spanien av Samsung Galaxy S20 + BTS (och möjligen också Samsung Galaxy S20). Han har gjort det genom olika tweets och publikationer på sina sociala nätverk.

En användare frågade detaljer om förförsäljningen, som är planerad till 19 juni, men Samsung nämnde bara att fler detaljer kommer att släppas snart.

Vad vi verkligen vet är att Galaxy S20 BTS Edition kan köpas i Spanien. Naturligtvis exklusivt. Eventuellt endast via Samsungs webbplats och med begränsade enheter.

Hur mycket kostar Samsung Galaxy S20 Plus BTS Edition?

Hur mycket kostar Samsung Galaxy S20 BTS? För närvarande är inget bekräftat, men Roland Quandt, en populär enhetsläckare, har avslöjat det möjliga priset på Galaxy S20 Plus BTS i Europa. Enligt Roland, terminalen kommer att ha ett pris på 1050 euro. 128 GB-versionen kommer att säljas och möjligen den variant som har en 5G-anslutning.

För närvarande kostar Galaxy S20 Plus (normalt) 1010 euro, så denna upplaga kommer bara att öka 40 euro. Roland nämner också att det kan komma med ett brett utbud av tillbehör, som anpassade Galaxy Buds och en trådlös laddare, som läckt ut för bara några dagar sedan. Det är dock troligt att dessa tillbehör säljs separat. Eller att Samsung lanserar ett exklusivt paket som inkluderar terminalen, hörlurarna och den trådlösa laddaren.

Samsung Galaxy S20 Plus BTS Edition kommer att vara en specialutgåva av det mest populära K-Pop-bandet för tillfället, det kommer att ha en lila finish, med BTS-anpassningar på baksidan och ett paket med anpassade ikoner och bakgrundsbilder. Du kan se här alla detaljer i Galaxy S20 BTS.

Relaterade artiklar

Back to top button