Samsung Galaxy S11 kommer att ha ett professionellt videoläge

Idag har alla mobiltelefontillverkare professionella verktyg för att använda kameraappen, så att du manuellt kan balansera vitbalans, fokus eller ISO-nivåer innan du tar ett foto. Vissa lägger också till några verktyg videoband läge, men inget som vi kan göra med fotografier.

Galaxy S11 eller Galaxy S20 eftersom det fortfarande inte finns mycket säkerhet om vad dess slutgiltiga namn kommer att bli, är det möjligt att återvända kamera en funktion för märkesenheter som gick förlorad med den första One UI-uppdateringen och som förståeligt nog fick en våg av kritik från användarna.

När du dyker in i koden för den senaste Android 10-uppdateringen för Samsung Galaxy Note 9, har länkar hittats till flera funktioner som sannolikt kommer att finnas med i Samsungs nästa flaggskepp. En av dessa funktioner är möjligheten att spela in video i kameraappens Pro-läge.

Professionell inspelnings återkomst

Utan att veta orsaken eliminerade Samsung videoinspelning i Pro-läge med En uppdatering av användargränssnittet för sina mobiltelefoner, men som tur är, och efter att ha lyssnat på sina kunder, verkar varumärket redo att återintroducera det med Samsung Galaxy S11 även om det inte är känt om tillverkaren också kommer att överföra videoinspelning i professionellt läge till smartphones, som kommer att uppdateras under de kommande månaderna.

Efter att ha debuterat i den nya toppen av sortimentet borde åtminstone Galaxy S10 och Galaxy Note 10 ha det, eftersom Samsung siktar på att lansera nya kamerafunktioner på sina nya mobiltelefoner för sina tidigare enheter.

Detta proffsläge sammanför andra nya kamera Funktioner för Samsung Galaxy S11 vad killarna från XDA-utvecklarna redan har upptäckt innan, till exempel den som hette Direktörens syn detta låter dig låsa fokus på ett motiv under filminspelning och behålla fokus på det motivet även när du växlar mellan konventionella, telefoto och ultravidvinkelobjektiv.

Det kommer också att finnas ett läge som kallas Ett skott som uppenbarligen tar bilder och filmer automatiskt när den upptäcker optimala ögonblick, som att någon ler eller kysser

Äntligen kan Samsung Galaxy S11 spela in video på 8 K tillstånd.

Relaterade artiklar

Back to top button