Samsung Galaxy S IV: i april och med “okrossbar” skärm

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S IV: i april och med “okrossbar” skärm

Medan ryktena om Galaxy S IV alla verkar ovanligt överensstämmande hittills (Exynos 5 quad-core CPU, 5 ” full HD, 2 GB RAM och 13 megapixel kamera), å andra sidan hoppas vi fortfarande att Samsung kommer att lyckas för att förvåna oss, och vad skulle du säga, till att börja med, om en vacker okrossbar skärm, trots den “glasiga” Nexus 4?

Uppenbarligen ska frasen varken tas bokstavligt eller givet, med tanke på att vi fortfarande pratar om hypoteser, obekräftade rykten eller “rykten”, beroende på vad du föredrar att kalla dem. I själva verket har vi ingen aning om vad den anonyma källan till nyheterna menar med “okrossbar“, men han håller också med om att skärmen kommer att vara större än den på GS3 (även om han inte anger dess exakta storlek) och med en mycket hög densitet, ca. 440 ppi.

När kommer vi att kunna se detta “odjur”? Lite tidigare än väntat: Samsung skulle i själva verket ha beslutat att förutse den vanliga lanseringen i maj med ungefär en månad, och därmed tillkännage Galaxy S IV på en ospecificerad dag april.

Återigen: det här är bara rykten, men å andra sidan vet du redan hur de här sakerna fungerar, och framför allt kommer du att veta att mellan här och april kommer tusen sådana här artiklar att regna ner, som består av hypoteser, obekräftade rykten, eller ” rykten”, beroende på vad du föredrar att kalla dem. Men vi hade redan berättat det här.

Relaterade artiklar

Back to top button