Samsung Galaxy S IV den 4 mars i Korea? Vi tror inte på det.

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S IV den 4 mars i Korea? Vi tror inte på det.

Förra året kretsade de flesta nyheterna om vad som skulle bli den nuvarande Galaxy S III kring dess design och funktioner (och redan var det inte direkt spännande att byta från ett “rykte” till ett annat). I år, åtminstone för nu, har debatten skiftat till något ännu mer trivialt, som presentationsdatumet.

Igår upprepade vi hur Maj är den mest troliga månaden för ankomsten av den fjärde generationen av den berömda smarttelefonen från Samsung, när här kommer en ny bild som inte kommer att misslyckas med att väcka debatt, vilket indikerar en händelse Samsung packade upp den 4 mars i Pyeongchang, Sydkoreabara några dagar efter att Mobile World Congress stängde.

Vi kommer inte att slösa tid på många ingresser och vi kommer att berätta det direkt saken övertygar oss inte. Den 4 mars är för tidigt, sloganen “du tror att det var galaxen” är inte övertygande och allt som allt meningslös, särskilt genom att tydligt specificera att vi pratar om Galaxy S IV, och även den slutliga inbjudan verkar ofullständig.

Om Samsung förra året försökte blanda ihop våra idéer (och att få folk att prata om sig själva) med dummyboxar och falska läckta bilder, så pratar vi i år just nu om datum, kanske förutsatt att Galaxy S IV kommer att vara en 5” full HD AMOLED med fyrkärnig Exynos CPU, eller något som kommer mycket nära: kommer det att vara en smart avledning, eller är specifikationerna för GS4 på något sätt “redan skrivna”?

Relaterade artiklar

Back to top button