Samsung Galaxy S III svart från 64GB till 799 € officiellt i Italien

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S III svart från 64GB till 799 € officiellt i Italien

Samsung Galaxy S IIIäven om det förväntades av alla vid den första lanseringen, är det verkligen inte längre en nyhet sedan det som avslöjades av Samsung själva under de senaste OS som hölls i London i somras.

Men nu kommer också tjänstemannen från Samsung Italien, som meddelar hur denna variant kommer att finnas tillgänglig inom kort i vårt land kl pris 799 € (100 € mer än 16 GB-versionen och endast 20 € mer än 32 GB-versionen). Tydligen kommer 64GB och svart färgkombination att vara oupplöslig och det kommer därför inte att vara möjligt att separera en av de två faktorerna och köpa en annan modell. Vem kommer att motstå frestelsen med den nya fascinerande helsvarta versionen?

All elegans av svart i nya Samsung GALAXY S III Black Edition 64GB

64 GB utmärkt prestanda och naturlig interaktion

för dig som vill ha en exklusiv modell

Milano, 8 oktober 2012 – Perfekt kombination av prestanda och elegans, enkelhet i linjer och trend: det här är de element som utmärker det nya Samsung GALAXY S III Black Edition 64GBden “totalt svarta” smarttelefonen tillgänglig i begränsad utgåva i den exklusiva 64GB-versionen, designad för att tillfredsställa användare som letar efter en cool och distinkt enhet, men samtidigt högpresterande och lyhörd.

Samsung erbjuder sina mest kräsna konsumenter en ny version av den förstklassiga Galaxy S III-smarttelefonen, i den exklusiva Sapphire Black-nyansen – endast tillgänglig för denna version – och med 64 BG minne.

Utrustad med innovativa röst- och gestkommandon är Samsung GALAXY S III Black Edition 64 GB idealisk för den allt smartare användaren, noga med att alltid ha en banbrytande och unik smartphone, som garanterar hög prestanda både på jobbet och på fritiden. design och elegans. Dessutom kan det förbättrade minnet på 64 GB, som kan utökas med microSD upp till ytterligare 64 GB, lagra ditt favoritinnehåll, såsom foton och videor, bekvämt och sedan dela dem på den vackra 4,8-tums Super AMOLED HD-skärmen. Arkivering och delning blir enkel och omedelbar för en bekymmersfri användarupplevelse, tack vare möjligheten att spara vilken fil, bild eller inspelning som helst när som helst och var som helst.

Det är därför den idealiska enheten för att få ut det mesta av innehållet som finns i Samsung HUB, till exempel de 19 miljoner låtarna på Samsung Music Hub.

Samsung GALAXY S III Black Edition 64GB kommer att finnas tillgänglig i en begränsad upplaga exklusivt i de bästa hemelektronikkedjorna och online-återförsäljarna, till ett pris av 799 euro. På webbplatsen www.samsung.it/galaxys3 kommer det att vara möjligt att identifiera onlinebutikerna och skyltarna för att köpa produkten.

Relaterade artiklar

Back to top button