Samsung Galaxy S III röd, brun och grå i Italien (med 3 olika operatörer)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S III röd, brun och grå i Italien (med 3 olika operatörer)

Den där Samsung Galaxy S III den skulle snart få nya färger hade länge varit känt. De blåvita färgerna (inspirerade av naturen) får därför nu sällskap med de nya färgerna: röd, brun och grå (ja, även dessa inspirerade av naturen).

Det mest sensationella draget är dock valet att distribuera de tre färgerna exklusivt med 3 olika operatörer: grå för Treröd för TIM och brun för Vodafone (även om det borde gå att köpa dem även utan abonnemang). Inga nyheter för den svarta modellen. Vilken vind lyckas få den här “smällen” lagom till jul?

Samsung GALAXY S III återvänder för att förvåna

med ett nytt sortiment av färger inspirerade av naturen

Milano, 20 september 2012 – För att fira den extraordinära framgången för den revolutionerande Samsung GALAXY S III – som nådde 20 miljoner sålda enheter på bara hundra dagar efter lanseringen – kommer nya varma och omslutande färger till Italien för denna smartphone designad “i mänsklig skala”, vilket gör det är ännu mer unikt och raffinerat.

Amber brun, granatröd Och Titanium grå är de tre nyanserna som hämtar inspiration från de rikaste materialen på jorden och som kommer att möta smaken hos dem som älskar att sticka ut med stil.

Den extremt lätta och slimmade designen hos Samsung GALAXY S III, en teknisk juvel som kombinerar banbrytande funktioner och naturlig interaktion med användaren, förnyas genom nya färger som påminner om jordens element. De exklusiva nyanserna ger en konstnärlig touch till bakstycket tack vare Hyperglaze, ett rent och linjärt material som skapar illusionen av en dubbelfärg och ger djup till smartphonen.

Amber Brown, inspirerad av den intensiva färgen på bärnsten, kommer att vara exklusiv Vodafone; Granatröd, exklusivt med röda, varma och eleganta nyanser TIM; Titanium Grey, med grå och raffinerade toner, kommer att bli en exklusiv 3 Italien.

Minhyouk Lee, Vice President och huvuddesigner av GALAXY S III för Samsung sa: “Varje tum av Samsung GALAXY S III skapades med naturens element i åtanke, som återfinns i dess ergonomiska design och den mjuka böjningen av dess former. .

Genom att utöka färgomfånget för GALAXY S III ville vi fortsätta att utveckla designkonceptet Organic Minimal som denna smartphone är kärnan i. Färgerna vi har lagt till framkallar de mest känslomässiga och naturliga aspekterna av enheten, på ett enkelt men effektivt sätt”.

Den nya Samsung Galaxy S III kommer att vara tillgänglig för allmänheten till det rekommenderade priset på 699 euro:

  • GALAXY S III Granat Red, tillgänglig direkt exklusivt i TIM-butiker
  • GALAXY S III Amber Brown, tillgänglig exklusivt från oktober i Vodafone-butiker
  • GALAXY S III Titanium Grey, tillgänglig exklusivt från oktober på 3 Italia försäljningsställen.

Relaterade artiklar

Back to top button