Samsung Galaxy S Duos från september i Europa

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy S Duos från september i Europa

Vi hade nyligen sett den iväg i Kina, mycket osäker på dess ankomst även till Europa, men uppenbarligen har Galaxy S Duos bestämt sig för att ta en turné även på vår kontinent, dit den kommer nästa månad kl. ett pris som ännu inte har gjorts officiellt.

Som du redan vet (och som du kan gissa från själva namnet) är det en smartphone Dual simsom har element gemensamma med Galaxy S men skiljer sig från detta både i designmer lik den för GS3, än i operativsystemet, genom att montera den näst sista versionen av Android, Glass sandwich.

De andra specifikationerna ser en display från 4″ WVGA (inte AMOLED), 1 GHz Cortex-A5 enkelkärnig CPU med 512 MB RAM och Adreno 200 GPU. Kamerorna är från 5 MP och VGA, medan måtten rapporterar 121,5 x 63,1 x 10,5 mm och en vikt som stannar vid 120g.

Kort sagt, funktioner som verkligen inte är aktuella, till och med lägre än Galaxy S, och det kommer inte att misslyckas med att återuppliva sken av uppdateringen av Ice Cream Sandwich som nekades den senare.

Galaxy S Duos-bonusen representeras uppenbarligen av två SIM-kort som båda hålls aktiva samtidigt. Till exempel, om du pratar med någon men du får ett samtal på det andra numret, har du möjlighet att vidarekoppla det till det kort du använde i första hand och svara på det som du skulle göra med ett vanligt andra samtal; detsamma gäller om du använder dataplanen för ett kort men letar efter dig på det andra.

Nedan hittar du både några generiska bilder av smartphonen och några bilder som porträtterar den bredvid storebror Galaxy S III, kanske i väntan på vår nästa recension.

Relaterade artiklar

Back to top button