Samsung Galaxy Round skulle vara lite mer än en prototyp, begränsade kvantiteter även i Korea

Efter år av spekulationer i ämnet förväntade vi oss faktiskt en lite annorlunda presentation, och istället kom den första Samsung-enheten med en böjd skärm lite dämpad, utan alltför många trumpetstötar och framför allt med tillgänglighet begränsad till endast Korea.

Intrycket, och vi hade redan sagt det, är att Samsung ville få fart på saken lite att göra denna överlägsenhet till sin egen mot LG, som borde presentera en liknande enhet nästa månad, förmodligen också med bredare kommersiella avsikter.

Detta intryck bekräftas av att Galaxy Round kommer att finnas tillgänglig med mycket begränsade mängder även i Korea; det skulle i själva verket bara vara en prototyp för att verifiera giltigheten av den här typen av OLED-skärm i fält, men inte avsedd att invadera marknaden, som verkar fullständigt krossa varje hypotes om dess export utomlands.

Eftersom det i grunden är ett slags Galaxy Note 3 utan S Pen och till dyrare pris, kanske vi inte ens kommer att sakna det så mycket, men vi är desto mer förbryllade över det faktiska behovet av att införa det; förvirringar som LG:s nästa modell mer eller mindre kommer att kunna accentuera.

Relaterade artiklar

Back to top button