Samsung Galaxy Round skulle bara sälja runt 10 000 enheter

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Round skulle bara sälja runt 10 000 enheter

Galaxy Round finns visserligen bara i Korea, men i hemlandet har Samsung alltid sålt bra, men vad gäller just den här modellen har det också gått dåligt hemma, med bara 10 000 sålda modeller på ungefär en och en halv månad.

Anledningen till sådana debacle det skulle framför allt ligga i den knappa tillgången på prover även i butiker, som folk dock går för att prova av nyfikenhet, utan att sedan hitta några egentliga skäl att föredra denna Galaxy Round framför Note 3, som den delar många designelement med.

Kort sagt, den böjda skärmen är inte övertygande, både för att det inte erbjuder någon extra tjänst, och för att det för tillfället innebär att man måste spendera mycket mer för att få det. Och sedan när allt kommer omkring, så vitt vi visste, är denna Galaxy Round lite mer än en prototyp, gjord nästan bara för att kunna säga att vi var först: det riktiga lackmustestet kommer att bli nästa modell, förväntad nästa år.

Vad som är säkert är att, mellan Galaxy Round och, i mycket mindre utsträckning, Galaxy Gear, har Samsung förmodligen uttömt antalet “testenheter”, åtminstone för detta 2013.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy Round skulle vara lite mer än en prototyp, begränsade kvantiteter även i Korea

Relaterade artiklar

Back to top button