Samsung Galaxy Note III: 5,99-tumsskärm, Exynos Octa och 3 GB RAM?

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note III: 5,99-tumsskärm, Exynos Octa och 3 GB RAM?

Som alltid när det kommer till enheter som ännu inte har annonserats men efterlängtat, finns det ett behov av att närma sig varje ny nyhet i ämnet med mycket sund skepsis. Den ovan skulle vara till exempel den första bilden av Galaxy Note III? Visst skulle det förändras lite jämfört med II, men fotot övertygar oss inte: den nedre kanten mellan skärmen och hemknappen är för stor för en sådan enhet och visningsbilden har något klibbig; lägg till detta att förkortningen i9500som visas nedan, är misstänkt i den meningen att Note-serien alltid började med “N” (GT-N5100: Galaxy Note 8.0; GT-N7000: Galaxy Note; GT-N7100 Galaxy Note II; GT-N8005: Galaxy Note 10.1) .

Så om vi tar bilden lite seriöst, så ska även de läckta specifikationerna som åtföljer den tolkas med lika skepsis: 5,99 tum full HDSoC Exynos 5410 Octa med de fyra kärnorna A15 på 2 GHz och de fyra A7 på 1,7 GHzoch att avsluta bra 3 GB RAM.

Med allt detta är det självklart Android 4.2.2 (eller vem som helst för honom) kommer att springa vackert, och i grund och botten förväntar vi oss inte att de slutliga tekniska egenskaperna kommer att skilja sig alltför mycket från dessa; vi kan helt enkelt inte ta dagens bevis som tillräckliga för att ta dem för givna.

Relaterade artiklar

Back to top button