Samsung Galaxy Note II vs Galaxy Mega 6.3

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note II vs Galaxy Mega 6.3

Hur är det möjligt att få en Galaxy Note II att se liten ut? Enkelt: genom att placera en Galaxy Mega 6.3 bredvid den. Detta är vad kollegorna till PhoneArenasom har gjort en lång konfrontation mellan de två smartphones, från alla synvinklar (om du är intresserad av att lära dig mer, hitta länken till källan, som alltid, i slutet av artikeln), från mjukvara till hårdvara, genom design och dimensioner.

Vi kommer inte att uppehålla oss vid kamera och gränssnitt, för som ni vet gillar vi att göra fotografiska jämförelser “hemma”, med kunskap om hur de olika bilderna togs, och TouchWiz är alltid densamma; Vi kan dock fokusera på måtten på de två modellerna, som du också kan se från de många bilderna och videorna i slutet av artikeln.

I verkligheten beror jämförelsen främst på denna faktor, det vill säga estetiskVarför ur en funktionell synvinkel finns det ingen jämförelse: Galaxy Note II vinner helt klart, även för att vara (paradoxalt nog) mer kompakt och bärbar, för att inte tala om talet S Pen och all programvara som medföljer den senare, eller det större internminnet, eller till och med det faktum att (andra PhoneArena) fångar bättre foton och videor, trots samma upplösning.

Med korta ord Galaxy Mega 6.3 är bara att föredra om den stora skärmen är det viktigaste elementet för dig (men sedan finns det också Fonepad), särskilt sedan priset spelar också till Note II:s fördelsom nu kan hittas av Amazon runt 450 € mot 549 € för Galaxy Mega 6.3.

Vi tackar också Rocky för rapporteringen

Relaterade artiklar

Back to top button