Samsung Galaxy Note II praktiskt

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note II praktiskt

Vi har sett de officiella funktionerna i Galaxy Note II i god tid, så mycket att nu när Samsung precis har presenterat den för allmänheten som strömmade till Berlin kan vi redan fokusera på nästa fas, det vill säga praktiska bilder: foton , videor och intryck av den nya phableten sett på nära håll.

De rader av smarttelefonen är tydligt inspirerade av Galaxy S III även med sin minimala originalitet, också givet av de större dimensionerna, men trots all tjocklek fanns den i bara 9,4 mm. Med andra ord, om den tidigare modellen verkade för stor för dig, kommer även denna verkligen inte att vara något undantag, vice versa om du lyckades hantera den med lugn, kommer Note II att vara inget mindre (och inget mer).

Från en teknisk synvinkel denna nya phablet är för den första generationen vad GS3 var för GS2: en version som satt i takt med tiden men inte “revolutionär”, även om den utan tvekan är överlägsen den tidigare. Paradoxalt nog är det som verkar ha förändrats mest nålbåde genom den nya mjukvaran som redan setts, men framför allt tack vare gummerad spetssom ger mer realistisk feedback, och till den nya tryckhanteringen, med ben 1 024 känslighetsnivåer annorlunda jämfört med 256:an av den gamla modellen.

Nu kan även telefonen starta ett specifikt program efter att ha dragit ut S-Pen från sitt hus, dessutom, om du glömmer pennan på bordet och går iväg med bara telefonen, a larm för att varna dig för att inte lämna något bakom dig.

Tyvärr är den enda nyheten som ännu inte har läckt ut prismedan tillgängligheten för phablet anges i nästa oktober i Europa.

Relaterade artiklar

Back to top button