Samsung Galaxy Note II: första riktmärken

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note II: första riktmärken

Dopet av en ny anordning, särskilt om den stiger till “topp”, består i den oundvikliga passagen genom silen av olika riktmärken, som rasslar av sina kalla siffror för att avslöja hur giltig en anordning är eller inte. Det säger sig självt att Galaxy Note II, med sin Exynos 4412 på 1,6 GHz (samma processor men 200 MHz mer än GS3), den gör ingen besviken.

  • Kvadrant: 6 043 (Galaxy S III med ICS stannar vid 5 200, medan den första noteringen är 3 854).
  • AnTuTu: 13 500 (Galaxy S III med ICS stannar vid 10 000).
  • Nenamark2: 55,8 fps (Galaxy S III med ICS skulle kunna göra ännu bättre: 58,8 fps, medan den första noten stannar 32,8 fps)

Villkoren för naturlig jämförelse är just den tidigare modellen och GS3, som Note II delar mycket med, särskilt när det gäller processor. De extra 200 MHz i kombination med den större mängden RAM, lyckas dock göra en liten skillnad, utan att ta hänsyn till närvaron av Jelly Bean.

Vad betyder allt detta? Lite och ingenting. Utan tvekan kommer du knappast att märka några avmattningar i den dagliga användningen, men förmodligen behövdes inte stora siffror för att lugna dig i detta avseende. Hur som helst, grattis till Note II, som just nu är en av de bäst presterande androiderna ur lådan.

Relaterade artiklar

Back to top button