Samsung Galaxy Note Edge, vår 2014 IFA-förhandsvisning (foton och videor)

De senaste månaderna har det varit flera samtal om en ev Galaxy Note 4 med böjd skärmoch detta har verkligen kommit, även om det kanske inte är riktigt vad du skulle ha föreställt dig.

LÄS ÄVEN: Galaxy Note Edge uofficiell

Först av allt är det en annan modell än Note 4, och kallas Galaxy Note Edge. De tekniska affiniteterna mellan de två är dock väldigt många, så mycket att vi först sammanfattar de enda skillnaderna: Note Edge har en lite mindre display (5,7 mot 5,6 ”) och en något mindre rymligt batteri (3 220 vs 3 000 mAh). I övrigt är det samma telefon. Inte riktigt, för Note Edge har en böjd skärm på höger sida, med all respekt för vänsterhänta, och från denna “rundning” kommer egenheterna.

Den böjda högersidan tjänar faktiskt till att visa meddelanden, informationatt bevara genvägar till apparstarta ett timer / stoppurvärd för kontrollerna för kamera för att rensa resten av skärmen, eller till och med för att helt enkelt visa en linjal.

Det här är bara några av de funktioner som du har tänkt på Samsungmen tack vare en specifik SDK redan tillgängliga, många fler kommer utan tvekan att anlända.

Och bara för att göra upplevelsen av Galaxy Note Edgevi har även specialöverdrag Vänd plånboksom lämnar den högra sidan av smarttelefonen avslöjad, den böjda, så att denna kan visa oss användbar information även med locket stängt.

Tyvärr är Galaxy Note Edge inte ensam det kommer lätt att kosta en ansenlig summa (det är i grund och botten en Galaxy Note 4 med en böjd sida), men den kommer förmodligen inte att finnas tillgänglig på den globala marknaden, och rädslan för att det är ännu en modell enbart för Korea, i kölvattnet av förra årets Galaxy Round, är en ‘ hypotes som vi inte alls känner att förkasta.

Nedan hittar du bilder och praktiska videor av vad som fortfarande är den mest originella Galaxy Note någonsin; ett koncept som vi hoppas kan återupptas och utökas inom en snar framtid.

Relaterade artiklar

Back to top button