Samsung Galaxy Note Edge kommer att kosta ännu mer än förväntat (Uppdaterad: Nej)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note Edge kommer att kosta ännu mer än förväntat (Uppdaterad: Nej)

Uppdaterad: Tydligen har Samsung tagit fel i pressen och därför har innebörden av artikeln försvunnit. Priset är 869 € bekräftad. För att följa pressmeddelandet.

Sedan presentationen på IFA har det pratats mycket om Galaxy Note Edge, den nya phablet från Samsung som kännetecknas av den nyfikna böjda displayen på ena sidan. Även om man först trodde att den här enheten inte skulle komma till oss, bekräftades dess närvaro senare till ett läckt pris på 869 €.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy Note Edge tillgänglig på ePRICE med leveranser som börjar i början av december

Det officiella pressmeddelandet från Samsung, som du hittar längst ner, talar om en ännu högre kostnad, det vill säga 889 €: de är “bara” 20 € mer än aviserat, men de lägger till ett pris som redan hade vänt upp näsan till flera användare.

Samsung Galaxy Note Edge, revolutionen börjar med design

Böjda linjer och nya visuella upplevelser designar om formen på Note-familjen

Milano, 28 november 2014 – Samsung Electronics Co., Ltd. tar med den böjda linjen till smarttelefonernas värld med nya Galaxy Note Edge, det senaste tillskottet till Note-familjen, som lyfter Note-upplevelsen till nästa nivå.

Den exklusiva böjda skärmen, en utmärkande egenskap hos Galaxy Note Edge, låter dig snabbt komma åt de mest använda applikationerna och favoritfunktionerna även när locket är stängt, helt enkelt genom att föra tummen på kanten av enheten. Du kan också få aviseringar direkt på skärmens kant medan du till exempel tittar på innehåll, utan att störa din visning.

“Galaxy Note-familjen representerade en vändpunkt i världen av mobil innovation, tack vare en större skärmstorlek och introduktionen av den ikoniska S Pen”, säger Carlo Carollo, chef för försäljning och marknadsföring av telefoni på Samsung Electronics Italy. “Med Galaxy Note Edge ville vi lägga till en innovativ funktion som den böjda displayen som kan göra Note-upplevelsen ännu mer mångsidig och funktionell och vara ännu närmare människor och deras behov och stödja dem både på arbetsplatsen och i det personliga.” .

Revolutionerande design och böjd sidodisplay

Galaxy Note Edge revolutionerar helt det traditionella designkonceptet, tar med den böjda linjen in i smartphonevärlden och omformar dess former. Faktum är att metallprofilen lutar i sidled och avslöjar en andra skärm som gör användningsmöjligheterna oändliga: med en enda blick är det möjligt att ha hela din värld under kontroll, ta emot alla aviseringar i realtid och snabbt komma åt ditt favoritinnehåll. .

Elegant och raffinerad, med flytande linjer som smälter samman med skärmen i en enda krökning, är Galaxy Note Edge den perfekta syntesen av design och funktionalitet tack vare den mjuka texturen som säkerställer otrolig komfort och underlättar användningen av enheten med en enda hand .

Obegränsad tittarupplevelse

Den fantastiska 5,6-tums Quad HD (2560×1440) Super AMOLED-skärmen återger skarpare, ljusare bilder med stor kontrast, bättre betraktningsvinklar och snabba svarstider.

Den är perfekt för att titta på filmer och videor bekvämt och njuta av varje detalj. Galaxy Note Edge är också utrustad med flera mikrofoner och en högtalare som mer effektivt kan eliminera brus när man talar i bullriga miljöer. Den inbyggda röstinspelaren erbjuder åtta olika riktade röstmärken och en selektiv uppspelningsfunktion för att isolera och bara höra vissa röster i en gruppkonversation.

Skriver omedelbart

Den avancerade S Pen är designad för att underlätta användningen av enheten och göra dagliga aktiviteter enklare och snabbare tack vare en högre känslighetsnivå. Skrivupplevelsen är faktiskt ännu mer omedelbar och naturlig, givet av penseleffekten som perfekt simulerar utformningen av en text på papper med en reservoarpenna eller kalligrafi. Den förbättrade Air Command-funktionen och funktionerna Action Memo, Screen Write och Image Clip gör att du enkelt kan skapa och spara innehåll medan Smart Select-funktionen tillåter delning av innehåll från olika källor.

Multitasking-funktioner

Galaxy Note Edge förbättrar sättet att använda i multi-tasking. Tack vare Multi Screen-funktionen är det möjligt att välja om du vill komma åt applikationer via helskärm, separata skärmar eller popup-fönster och ändra med storleken och placeringen av applikationerna på skärmen med en enda touch.

Kreativ selfiekamera

Avancerad fotografisk prestanda kan återge skarpare och ljusare bilder tack vare den bakre kameran på 16 megapixlar med optisk bildstabilisator, för att motverka rörelser och automatiskt förlänga exponeringstiderna i svagt ljus. För ännu mer kreativa bilder är Galaxy Note Edge även utrustad med en 3,7 megapixel frontkamera med f 1,9 med en förinställd fotograferingsvinkel på 90 grader och en vidvinkel på upp till 120 grader, perfekt för att ta “selfies” i grupp med din egna vänner.

Galaxy Note Edge kommer att finnas tillgänglig i “Charcoal Black” till det rekommenderade priset på 869 €

Relaterade artiklar

Back to top button