Samsung Galaxy Note 9: på dessa bilder verkar det nästan röra vid den (video och foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note 9: på dessa bilder verkar det nästan röra vid den (video och foton)

Nästa topp i sortimentet av Samsungs Note-serie är mycket efterlängtad och dess officiella debut kan äga rum den 9 augusti. Idag kan vi visualisera det hypotetiska design in i minsta detalj tack vare en rendering som visar det en 360 grader och till bilder som porträtterar honom i 4K från alla vinklar.

Allt material redovisas i galleriet och både från videon och från bilderna kan vi få en fullständig översikt över dess påstådda design och arrangemanget av de olika hårdvarukomponenterna på den yttre kroppen: frontalt skulle det finnas en Infinity display med minimala kanter, de vanliga banden kraft Och volym de skulle vara inhysta till vänster och det Bixby till höger. Vi ser också hörlursuttag på nederkanten, bredvid dörren USB typ-C och till bostäder för S Pen.

Senare kunde vi hitta en av de estetiska skillnader med sin föregångare: den fingeravtrycksläsare skulle placeras under fotomodulenbestående av en dubbel sensor med LED-blixt.

Detta betyder också fingeravtryckssensorn den kommer inte att integreras under displayen, som vi hade förväntat oss. Måtten på enheten skulle kvantifieras i 161,9 mm x 76,3 mm x 8,8 mm, med en tjocklek något större än Galaxy Note 8.

När det gäller smarttelefonens tekniska datablad tillåter dessa renderingar oss inte att lägga till mer information än vad vi redan har rapporterat tidigare. Tveka inte att kommentera genom rutan nedanför den hypotetiska designen av nästa topp i Samsung-sortimentet, och förklara om du håller med en relativt konservativ inställning vid det sydkoreanska huset.

Relaterade artiklar

Back to top button