Samsung Galaxy Note 9 kommer att ha en extra fysisk nyckel, men vad kommer den att göra? (uppdaterad: nekad den extra fysiska nyckeln)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note 9 kommer att ha en extra fysisk nyckel, men vad kommer den att göra? (uppdaterad: nekad den extra fysiska nyckeln)

Ljuset kommer närmare och närmare för Galaxy Note 9, förväntningarna växer och med det rykte på nästa phablet av Samsung. Idag återvänder vi till ämnet för att ge dig de senaste nyheterna om det: det verkar som att Galaxy Note 9 kommer att ha en extra fysisk knapp jämfört med sin föregångare och den senaste Galaxy S9, men vad den fortfarande är obskyrt är syftet av denna extra knapp.

Nyheten kommer från koreansk press, och detta bidrar till att försvåra förståelsen av Samsungs val. Den extra fysiska knappen verkar vara relaterad till funktionalitet Perfekt fångstteknikprecis patenterad av det sydkoreanska företaget, och därför skulle kunna tillägnas tar bilderregistrering video- eller tillägnad fångst av skärmdump. Det här sista alternativet verkar vara det mest osannolika, en trivial mjukvaruimplementering skulle räcka för att göra det lättare att ta skärmdumpar.

Uppdatering 15/06/2018 kl 16:15

I slutändan verkar det som Galaxy Note 9 kommer inte att ha några ytterligare fysiska knappar jämfört med de klassiska volym-, ström- och Bixby-tangenterna. Den tidigare rapporterade nyheten var avslag från vissa smartphonefodraltillverkare: som vi ser frånbild i gallerietde två hålen som från början verkade relaterade till en extra fysisk knapp, hänvisar till möjligheten att applicera en trivial snodd till omslaget.

Relaterade artiklar

Back to top button